Bukta Talenter

RED HEADED SLUTS OG FESKEKROK VANT BUKTA TALENTER!

Torsdag 29.mars gikk finalen i Bukta Talenter av stabelen på Driv.

Changeling, Red Headed Sluts, Climax Course, Feskekrok, Madness of Mordi og Black Flames var alle plukket ut fra delfinalene på Tvibit og Stakkevollan.Vinnerne ble RED HEADED SLUTS og FESKEKROK! Gratulerer!

Vi fikk servert 6 lovende Tromsøband i gårdagens finale i årets Bukta Talenter. Alle viste stor spilleglede og potensiale. Juryen la vekt på følgende kriteriene ved utvelgelse; samspill, individuelle ferdigheter, spilleglede, potensial, låtmateriale, originalitet og utstråling. De to bandene som skilte seg ut var Feskekrok og Red Headed Sluts.

Feskekrok – viste utrolig samspill, ferdigheter på høyt nivå og et band som behersker sin sjanger fullt på høyde med langt mer kjente band både lokalt og nasjonalt.

Red Headed Sluts – viste tross kort tid sammen som band, stor spilleglede, originalitet og utståling. Bandet har en frontfigur med stort potensial. Forteller en fornøyd festivalsjef og medlem av jury, Robert Dyrnes til bukta.no

Begge bandene blir å se på scenen i Paradisbukta under “Bukta for alle”, lørdag den 21.juli.  I tillegg skal begge bandene spille inn demo i Kysten Studio til høsten.