English

KOFOR

Tromsø

Stakkevollan aktivitetssenter – øvingsrom og studio «AUDIATOR»
Et tilbud  for ungdommer, som ønsker å lage seg demoer ,og eller bare ønsker å øve. Studioet er spesielt tilrettelagt for hip-hop og elektronika.
Adresse: Fritidsseksjonen, Utsikten 9018 Tromsø
Telefon: 776 75 215, Epost: audiatorbooking@gmail.com

 Audiator Studio på Facebook

 

Rockefabrikkene i Tromsø
Rockefabrikkene i Tromsø har øvingslokale i flere bydeler. I Kroken, på Stakkevollan og på Kvaløysletta samarbeider rockefrabrikken med Fritid. Øvingslokalene ligger inne i klubblokalene. I Hamna (Binge på plass igjen i løpet av 2015) er øvingslokalen selvstendig. Alle øvingslokalene har full backline, trommesett og instrumenter som kan lånes. Jack-kabler og symbaler må man selv stå for. Det koster 300 kr pr. semester (halvår) pr.pers for booking av 1.5 timers øvingstid i uka (alt. 500,- for 3 timer i uken).
Kontakt: Jonas Sivertsen, Tlf: 48 99 00 95,  E-post: jonas@tvibit.net

 

Tvibit

 

DJ øvingsrom:

Tvibit har øvingsrom for DJ-er. Det er ferdig utstyrt med cd-spillere, vinylspillere og DJ-mikser. Under øvinger bruker man headsett (dette kan lånes) til avspilling av lyd. Dette rommet er booking-basert. Rommet kan bookes over telefon, epost eller ved drop in. Dette tilbudet er gratis.

TviBeat Studio:

Tvibit har 4 produksjonssuiter for demo/preproduksjoner som er mulig å booke/bruke i Tvibits åpningstider. Det legges her opp til at bruker selv er musiker, produsent og tekniker. For å få tilgang  må man ha hatt en nødvendig opplæring i studioets utstyr, samt skrevet under kontrakt på at man godtar og har forstått betingelsene for bruk at studioet. Dette tilbudet er gratis. Studioet kan bookes over telefon, epost eller ved drop in.
Kontakt: tlf: 77697870

Epost: jonas@tvibit.net


Bodø

Avdeling for oppvekst og kultur
Bodø kommune har satset mye de siste årene på å bedre forholdene for unge musikere i Bodø. Hovedsatsingen har vært å kunne tilby flere godt fungerende øvingsrom.

Bodø kommune har i dag følgende tilgjengelige øvingsrom:

 • Badet:
  Gimle har 3 øvingsrom tilgjengelig i kjelleren på Bankgata skole, i tillegg til en scene på Gimle. Et rom er fullt utstyrt med PA, forsterkere og trommesett. Badet baserer seg på faste band som øver der. Et av rommene er øremerket kursing innen gitar, bass, trommer, vokal og samspill. Kontaktperson er Barbro Johansen på Gimle.
 • Tannhullet:
  Tannhullet ligger i underetasjen på Alstad Tannklinikk. Tannhullet har komplett utstyr for øving, og øvingene finner sted hver dag unntatt tirsdager og torsdager. Tannhullet er ved siden av å være et øvingsrom, også et ungdomstilbud med kafé tirsdager og torsdager. Kontaktperson er Siri Vembre.
 • Hunstad kultursenter:
  Hunstad Kultursenter har ett øvingsrom tilgjengelig med komplett utstyr, inklusive instrumenter, tilknyttet et rom fullt av digitalt opptaksutstyr. Dette gjør det mulig å gjøre enkle demoinnspillinger. De har i tillegg en stor scene hvor det arrangeres store og små konserter. Denne scenen kan også brukes som preproduksjonslokale for band som skal i studio, på turné, osv. Scenen kan også brukes til å gjøre «live-innspillinger» for band som ønsker det.
 • Det plutselige øvelokalet:
  DPØ er et mobilt øvelokale, bestående av to containere som er spleiset sammen, spesielt konstruert til formålet. DPØ har komplett utstyr med PA, forsterkere og trommesett. DPØ er i dag plassert i bakgården på Bankgata i tilknytning til Badet. Det er også muligheter for innspillinger i DPØ.

På Tverlandet skole er det plassert en helt ny øvemondul. Denne er lik DPØ`en ved Bankgata, bare at denne er i brakkeform.Et knallbra øverom, fullt utstyrt med alt av utstyr du måtte ha behov for. Kontaktperson for DPØ-Tverlandet er Knut Ole Nordlie ved Tverlandet skole

Det er dannet et forum mellom disse øvingsrommene, der man i fellesskap jobber med prosjekter som kursing, lokalrock osv.
Kontakt: Per Ness Grøtterud, groper@bodo.kommune.no
Webside


Harstad

Harstad City Rockers
2 ledige rom på rockefabrikken.
ca 700 kr i måneden. Også mulighet at flere band deler rom her.

Musikkbingene på seljestad:
harstad@kulturskolen.no

priser fåes ved å ta kontakt med kulturskolen.
Kontakt: Tommy Vandal Tlf 45450380, tommyvandal@gmail.com
Webside


Alta

HUSET- Ungdommens Hus
Skoleveien 14, 9510 Alta
Tlf: 78 45 51 60
Webside

Skoleveien 14, 9510 Alta
Tlf: 78 45 51 60
Webside

Copyright Kompetansesenteret for Rock i Nord-Norge.