Songlines #5

Dato og inspirator for den femte låtskriversamlinga er klar! Tid og sted blir TviBit / Kysten studio i Tromsø, 29.-30.  november 2017 og vi er svært glade for at Sacha Skarbek kommer fra England for å være vår inspirator!

sacha-skarbek-foto.jpg

Sacha Skarbek har en imponerende merittliste som låtskriver og produsent. Han står bak låter som “You’re beautiful” med James Blunt og “Wrecking ball” med Miley Cyrus. Han har også jobbet med artister som Adele, Neneh Cherry, Sir Paul McCartney, Lana del Rey, Lisa Marie Presley, Beverly Knight, Duffy og Jon Bon Jovi. Han arbeider også med låtskrivere på topp-nivå i USA og England, og har en unik erfaring innen popbransjen, både som musiker, som låtskriver og som produsent. En unik sjanse for deg som vil ta låtskrivingen din til et nytt nivå.

www.sachaskarbek.com

Begrenset antall plasser, send en søknad om hvorfor du vil være med på Songlines #5 på e-post til: aggiepeterson@mac.com . Denne e-posten skal inneholde:

  • Tre linjer om deg selv, din musikalske bakgrunn
  • Ditt hovedfokus (topline, produsent, musiker, artist)
  • Kan du programmere/tracke?
  • Hvilke/t instrument spiller du?
  • Prosjekt du jobber med for tiden

Send også en relevant link til musikk du har vært med på å lage, f.eks til YouTube, SoundCloud eller Spotify.

Søknadsfrist er 1. november, men ikke noe galt i å være tidlig ute med å søke.

For dere som bor andre steder enn Tromsø (dog i ett av de tre nordligste fylkene, inkludert Svalbard) får reise og opphold dekket om dere får plass på samlingen.

Samlingen vil foregå på engelsk.

Songlines er et initativ av artist og låtskriver Aggie Frost og arrangeres med god hjelp fra NOPA, RYK og KOFOR.