Lanseringsplanlegging med Phonofile.

KOFOR presenterer: Lanseringsplanlegging.

31.Mai kl.17.00 – 21.00 på Tvibit

Påmelding: her

Skal du gi ut musikk? EP, album, singel? Enhver utgivelse krever god planlegging og forarbeid.

Hvordan kan du legge til rette for at utgivelsen din får den sjansen den fortjener og ikke forsvinner blant millioner av andre utgivelser?

Hva må du ha på plass før du laster opp musikken for salg og streaming? Jarle Savio tar oss gjennom tidsplanen for en utgivelse, hva som er lurt å tenke på og hvordan nå ut. Workshopen passer for artister, management, promotører og plateselskap.

 

Jarle Savio:

Som Head of Strategic Marketing i Phonofile er han sparringspartner og rådgiver for plateselskaper og artister. Han foreleser ved bla. Høyskolen på Rena. Jarle har kulturutdannelse fra Bø i Telemark, og har tidligere vært konsertarrangør, booking agent i Artistpartner, sjef for By:Larm Live samt New Media Manager og A&R Manager i EMI Music.