«All About Druuhhhhms» session med THE Drum Doctor Ross Garfield!

Legenden Ross Garfield aka THE Drum Doctor tar turen fra LA nordover!

21.november i Store Studio i Bodø og 22.november i Kysten Studio i Tromsø.

Meld deg på her!

«All About Druuhhhhms» er en session med Ross Garfield og Mike Hartung. Historier og råd fra Drum Doctor´en: hvordan få mest ut av det du har? Praktiske tips&triks for trommers vedlikehold og tuning. Tilnærming til opptak og hvordan trommens lyd i seg selv «is THE drum sound(!)»

Mike bidrar med trommeproduksjonstips og råd fra innsiden av kontrollrommet når det kommer til miksing.

Sessionen er myntet på de som ånder og lever for trommer, om du er en studioprodusent og/eller spiller. For studioprodusenter som ikke er i Bodø eller Tromsø: ta kontakt med RYKs prosjektmedarbeider Johanne Isefiær McDougall på e-post: johannemcdougall@gmail.com. Det er mulighet for å søke om reisestøtte.