Drømmer du om å få spilt inn strykeorkester på låta di?

- Nordnorske artister kan få spilt inn ekte "strings"!

Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, NOSO, er landsdelens profesjonelle orkester, basert i Bodø og Tromsø - med utøvere i verdensklasse. Sammen med TviBit, Kysten Studio byr de på en gavepakke til nordnorske låtskrivere/artister. 

Har du eller ditt band en låt som trenger strykeorkester? Send inn en demo innen 3. august – da blir du vurdert som en av de heldige som får spille inn låta di med NOSO Kammerorkester i høst.

Slik går du frem:

- Innen 3. august 2018 – send en link (som ikke går ut på dato) med demo av låta til post@noso.no. Merk e-posten med ARTISTNAVN og STRINGS 2018

- I mailen skriver du en presentasjon om artisten/bandet som skal spille inn låta (max 150 ord)

- Skriv også en kortfattet karriereplan og plan for utgivelse av den innspilte låta (max 150 ord).

- Husk å legge ved rett kontaktinfo: navn, telefonnummer, webside og e-post adresse.

Det er åpent for alle sjangere å søke, fra populærmusikk, filmmusikk til samtidsmusikk, men husk at den må passe til kammerorkester-besetning.

En jury bestående av representanter fra TviBit og NOSO vil lytte gjennom låtene. Dere får beskjed om låta er med innen: 10. august

Innspillingen vil foregå i TviBit, Kysten Studio 17 – 21 september.

NB! Om låta di blir valgt ut må du selv sørge for og bekoste at det blir skrevet strykearrangement for kammerorkester. Arrangementet må være klart innen 27. august. Studioinnspilling og musikere er dekket. Reise, opphold og andre utgifter som f.eks etterarbeid, produksjon, miksing og mastering må dekkes av artistene selv. 

Ved spørsmål, kontakt Fredrik Forssman: frefor@me.com eller produsent i NOSO, Thomas Grønbech: thomas@noso.no

Foto: Bernt Simen Lund  NOSO har gjort en rekke cd-utgivelser, flere av de internasjonalt anerkjente, utgitt på blant annet SIMAX Classics, BIS records med blant annet førstedirigent Christian Lindberg og fiolinsten Henning Kraggerud. Nylig var NOSO Spelleman-nominert for to album i 2017, med verk av Rolf Wallin og Eivind Buene. NOSO har medvirket på en rekke innspillinger med nordnorske artister - så som med Anneli Drecker, Hekla Stålstrenga, Violet Road, The band called Oh og sist på Solnatt albumet, i samarbeid med Festspillene i Nord Norge.  TviBit, Kysten studio er et profesjonelt lydstudio med et stort innspillingsrom, 2 isolerte rom og et stort og luftig kontrollrom – midt i Tromsø .

Foto: Bernt Simen Lund

NOSO har gjort en rekke cd-utgivelser, flere av de internasjonalt anerkjente, utgitt på blant annet SIMAX Classics, BIS records med blant annet førstedirigent Christian Lindberg og fiolinsten Henning Kraggerud. Nylig var NOSO Spelleman-nominert for to album i 2017, med verk av Rolf Wallin og Eivind Buene. NOSO har medvirket på en rekke innspillinger med nordnorske artister - så som med Anneli Drecker, Hekla Stålstrenga, Violet Road, The band called Oh og sist på Solnatt albumet, i samarbeid med Festspillene i Nord Norge.

TviBit, Kysten studio er et profesjonelt lydstudio med et stort innspillingsrom, 2 isolerte rom og et stort og luftig kontrollrom – midt i Tromsø.